Butiksrengøring

Mangler du grundig rengøring af din butik?
En ren og præsentable butik er nødvendigt for at give kunderne den helt rigtige oplevelse af din forretning, samt det sikre dine medarbejders trivsel. Derfor tilbyder jeg grundig og effektiv butiksrengøring. Så kan du bruge din tid og energi der hvor du er bedst.

Eksempel på butiksrengøring

Rengøring af toiletter og vaske
Rengøring af værktøj og materiel
Støvsugning og gulvvask af din butikslokaler
Aftørring og afstøvning af overflader
M.m efter aftale
Image
FruGrundig: Lone Petersen
"Grundig til fingerspidserne!"
Image

Tine Skjold Pedersen

"Rengøring når det er bedst"
Image

Annette Bøgh

"Fantastisk stykke arbejde."
Image

Kristian Rasmussen

Image

Fradragsberettiget rengøring

Skattemæssige fordele privat
ImageImageImage
Har du brug for en fast aftale?

Så du ALTID har rene linjer i din butik

Skal du butikslokale altid fremstå rene og kniv skarpe? Så er professionel hjælp til faste rengøringsrytme en god idé, så du kan slippe ansvaret for det område i din forretning. Som en del af opstarten tager vi et indledende møde, hvor vi kortlægger dine behove og nødvendige procedure i sammenspil med min professionel erfarring.
Kontakt mig nu
30 års erfarring inden for rengøring

Jeg kan varetage din rengøring

Med 30års erfarring med alle typer rengøring fra klinisk rengøring til almen dagligsrengøring, kan jeg løfte din butiksrengøring. Jeg sørger for at komme ud i alle hjørner og alle berøringsoverflader bliver grundigt rengjort. Så kan du får bedre tid til at drive din forretning samtidig med du er sikker på der altid er rent og nydeligt til dine kunder og ansatte.

Jeg har leveret grundig og effektiv rengøring til blandt andet detail butikker, frisører, bedemænd med flere. Hold dig ikke tilbage med at kontakte mig, så kan vi tage en uforpligtende snak om dine behov til butiksrengøring

Kontakt mig nu
ImageImageImage
ImageImageImage
Kunderelationen i højsædet

Lille firma - enorm kvalitet og tryghed

Fru Grundig er et lille rengørings firma lokaliseret på vestsjælland bestående af en medarbejder, nemlig Fru Grundig selv (Lone). Dvs. at det er altid Fru Grundig selv der gør rent hos dig, ingen fremmede ansatte som pludselig møder op hos dig. For mig er det yderst vigtigt at kunden altid ved hvilke produkt de modtager, og de føler sig trygge i den service jeg udbyder. Dette sikre jeg bedst ved selv at varetage hele processen omkring din rengøring.

Den gode og trygge kunderelation i er omdrejningspunktet for den grundig kvalitetsrengøring jeg lever til min skare af trofaste kunder.

Kontakt mig nu
Har du brug for mere rengøring?

Andre rengøringsservices

Privatrengøring

Butiksrengøring

Erhvervsrengøring

Kontorrengøring

Rengøring af Sommerhus